Логотип Вінниці

Наша Вінничина

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх

Всі новини | 21.12.2025 07:45

Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх

Солоні еклери з печінкою тріски - це незвичайна закуска, яка вразить своїмм виглядом. Рецепт включає класичне тісто для еклерів, що робить страву легкою у приготуванні та насиченою за смаком.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.

Рецепт солоної закуски з еклерів 

Для приготування еклерів потрібно:

Тісто має бути густе, але водночас текти із лопатки.

Для мусу із печінки тріски необхідно:

Обовʼязково олію із печінки тріски злийте, адже з нею мус не вийде.

Для декору:

Спосіб приготування

В каструлю влийте воду, додайте масло та сіль. Доведіть до кипіння, всипте борошно та ретельно переміщайте. Далі по одному вмішуйте яйця. Готове тісто висаджуйте кондитерським мішком на деко.

Приготування закуски з еклерів (фото: кадр з відео)​​​​​​​

Випікайте еклери при температурі 180 градусів 35-40 хв, залежно від розміру еклерів. 

Для мусу збийте в блендері всі інгредієнти. В еклерах відріжте верхню частину і начиніть мусом. Зверху прикрасьте перепелиним яйцем та зеленню.

Рецепт солоної закуски з еклерів (фото: кадр з відео)

 

Вас може зацікавити: